Online Dekorasyon Nedir?

Son yıllarda evlerinin tamamını veya sadece bir odasını yeniden dekore etmek isteyen kullanıcılar için internetten veya mağazadan sipariş vermek en yaygın yöntemdir. Ancak sonuçlar çoğunlukla hayal kırıklığı yaratabiliyor. Bunun en önemli nedeni, tek tek göze hoş gelen mobilyaların boyutlarının ve renk-dokularının bir bütün olarak uyuşmaması. Değiştirilecek odanın hacminin mobilyalar için ideal olmaması da sonucun beklentinin altında kalmasına neden olan bir diğer faktör. Hepsi birleştiğinde ise kullanıcıların elinde çoğunlukla hayallerindekinden çok farklı dekore edilmiş bir oda, aşılmış bir bütçe ve işlerin uzaması kalıyor.

 

Son yıllarda özellikle Avrupa ve ABD’de müşteriler ile tasarımcılar arasındaki ilişki güncel teknolojik gelişmelerle yeniden şekilleniyor.

İnternet aracılığıyla bir tasarımcı ile çalışmak ilk duyulduğunda yeterli güveni vermese de; referansları güçlü, sizin zevk ve yaşam tarzınızı anlamak için profesyonel yöntemler geliştiren tasarımcılar online tasarım hizmetleri ile çok güzel işlere imza atıyor.

MAGICBOX ROOMS olarak eksikliğini hissettiğimiz bu ihtiyacı gidermek için yıllardır edindiğimiz tecrübeleri güncel yöntemlerle birleştirerek yeni bir Online Tasarım ve Dekorasyon markası kurguladık.

Online tasarım hizmetleriyle odanızın hayallerinizdeki mekana dönüşmesinin ilk adımı, tasarımcının size yeterli güveni verdiğini kontrol etmek olmalıdır. Bunun için kesinlikle tasarımcıların portfolyolarını ve hizmet ağlarını incelemelisiniz. Bu aşamayı geçen bir tasarımcıyla iletişime geçtiğinizde ise hizmet paketlerini iyi incelemek ve sizin ihtiyacınıza en uygun hizmet paketine karar vermek olmalıdır. Online tasarım ve danışmanlık hizmetleri her ne kadar dekorasyon projelerini hızlandırsa da, tasarımcınızın sizi ve zevklerinizi anlaması için ilk aşamada yoğun bir bilgi paylaşımı yapmalısınız. Tasarımcınızın size yönelttiği tarzınızı anlama çabaları ve mekanınızın verilerini işlemesi için tasarımcınızla işbirliği içinde olmalısınız. Tasarımcınızdan gelen projenizi incelerken de projeyi kendiniz uygulayacaksanız, projeniz dahilinde sunduğu her ürünü nasıl tedarik edeceğinizi detaylandırmasına, 2 veya 3 boyutlu olarak mekanınızın proje sonrası görünüşlerine ve projenizde kullanılacak mobilyaların mekanınıza uyarlanmış tefrişli bir plana kesinlikle ihtiyacınız olacaktır. Uygulamayı dekoratörünüzün yapması halinde ise, uygulama takvimini size göre ayarladığından ve projedeki her ürünü tedarik edeceğinden emin olmalısınız.

Projenizin sonunda hayallerinizdeki odaya çok daha az bir bütçeyle çok daha kısa sürede, profesyonel bir ekiple çalışarak kavuşmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

Siz de yeni nesil online tasarım hizmetlerimizden heyecanlandıysanız KONSEPT ODALAR sayfamızı ziyaret ederek Yaşam, Uyku, Yemek ve Çocuk odası konseptlerimizi inceleyerek bizimle çalışmaya başlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınız konsept odalarımızla karşılanmıyorsa SİZE ÖZEL TASARIM sayfamızı inceleyerek ihtiyacınız olan oda tipi için sadece size özel bir konsept geliştirebiliriz.

Herkes hayallerindeki yaşam alanını hak eder. MAGICBOXROOMS olarak profesyonel iç mimarlık ve dekorasyon hizmetlerimizle yanınızdayız.

 

 

... MAGICBOXROOMS, Konut projeleri ve oda yenilemeleri özelinde kullanıcılarına hızlı ve uygun projeler sunmayı hedefleyen online tasarım ve danışmanlık markasıdır.
Lütfen Bekleyiniz! İşleminizi Yapıyorum..